Γονείς και γιαγιάδες ή παππούδες μικρών μαθητών περιμένουν έξω από δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας. Μαζί με τα παιδιά τους παραλαμβάνουν και το έντυπο μετακίνησης στη διάρκεια της καραντίνας.

Με το φόβο για τα χειροτέρα, οι κηδεμόνες των μικρών παιδιών δηλώνουν την αντίρρησή τους στην απόφαση να μείνουν ανοιχτά τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία.

Μπερδεμένοι είναι κάποιοι μαθητές γυμνασίων και των λυκείων για το πώς θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους μέσω του διαδικτύου.

Οι μαθητές θα χρησιμοποιούν τον προσωπικό τους κωδικό για τη σύνδεση στο περιβάλλον της διδασκαλίας, με τους καθηγητές να προειδοποιούν ότι θα καταγράφουν τις απουσίες.

Την περιπέτεια του γιου της, ο οποίος κόλλησε κοροναϊό στο σχολείο του, περιέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πόσο την ξάφνιασε η οδηγία του ΕΟΔΥ να μην κάνουν τεστ ο γιος της και οι συμμαθητές του που τέθηκαν σε καραντίνα, όταν ένας καθηγητής τους διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Η περιπέτεια του γιου της Φώφης Γεννηματά έληξε ομαλά, και -όπως τόνισε και η ίδια- την ημέρα που όλη η χώρα θα είναι σε καραντίνα, εκείνος θα είναι ελεύθερος να βγει… από το δωμάτιό του.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA