Ο αρχηγός της Μπεσίκτας, Ατίμπα Χάτσινσον, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και υποστήριξε πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον «Δικέφαλο» αυτός και οι συμπαίκτες του, αλλά πιστεύει ότι η ομάδα του θα προκριθεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλουμε να παλέψουμε για την ομάδα και τους εαυτούς μας. Είμαστε αισιόδοξοι για τον αυριανό αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε δουλέψει σε υψηλό επίπεδο. Κάναμε δυνατές προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για να προκριθούμε. Είναι αυτός ο αγώνας και ακόμα τρεις μέχρι τους ομίλους. Όσον αφορά την άφιξη μας, μας υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά, όλοι είναι πάρα πολύ φιλόξενοι».

Για τον αγώνα και τη νέα σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι εδώ για ακόμα μια χρονιά (σ.σ ανανέωσε με τη Μπεσίκτας). Είμαι ενθουσιασμένος για αυτόν τον αγώνα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε».

Για τον λίγο χρόνο προετοιμασίας που είχε η Μπεσίκτας και για τις αποχωρήσεις: «Δεν είναι κάτι σημαντικό. Είχαμε διακοπή μόλις δύο βδομάδες, άρα η φυσική μας κατάσταση δεν έπεσε πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί».

Για το αν έχουν μελετήσει τον ΠΑΟΚ και ποια είναι η άποψη του είπε: «Είναι μια ομάδα που δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε. Έχουν καλούς παίκτες, είναι ένα σύνολο που μπορεί να δημιουργήσει, αλλά εμείς πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Ξέρω τους παίκτες και έχουμε κάνει αναλύσεις για τον ΠΑΟΚ».