Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, σχετικά με τον έναν χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ο κ. Μαντέλας ανέφερε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε να αντιμετωπίσει δύο μεγάλες κρίσεις τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής της, την πανδημία αλλά και την κατάσταση στα σύνορα στον Έβρο. «Είχε να αντιμετωπίσει δύο πολύ μεγάλες κρίσεις. Η πρώτη με την πανδημία και η άλλη  με τα σύνορα στον Έβρο».

Σχετικά με τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, ο διευθυντής των «ΝΕΩΝ» σημείωσε πως έχουν δώσει στην κυβέρνηση πολιτικό χρόνο.

«Αγοράζει πολιτικό χρόνο. Αργά ή γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπη με τα προβλήματα της οικονομίας. Όσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα σκάνδαλα, κανείς δεν θα ασχολείται με την οικονομία».

Ωστόσο, η κυβέρνηση κινδυνεύει να πέσει την παγίδα του εφησυχασμού και να μην προχωρήσει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. «Μπορεί να αγοράζει τώρα τον πολιτικό χρόνο αλλά πρέπει και να τον αξιοποιήσει σωστά, έτσι ώστε να επενδύσει σε αυτό που έρχεται για να έχει αποτελέσματα».

Δείτε το σχόλιο του κ. Μαντέλα: