Συνεδριάζει στις 12 μ.μ. το Πολιτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα γίνει εν μέσω όσων αποκάλυψε το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή, γεγονός που έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα.

Από τη σημερινή συνεδρίαση, αλλά κυρίως από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, αναμένεται να φανεί το κλίμα που επικρατεί εντός της Κουμουνδούρου για τον Νίκο Παππά.

Η συνεδρίαση του Π.Σ. έρχεται λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA όπου προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για όσα ακούγεται να λέει στην επίμαχη συνομιλία.

Στη συνέντευξή του ο Ν. Παππάς άφησε, ωστόσο αρκετές ασάφειες και θολά σημεία που αφορούν την υπόθεση, τόσο όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο συναντήθηκε κρυφά με τον κ. Μιωνή, όσο και για τις αναφορές του περί «μαγαζιού» και περί ατζέντας Παπαγγελόπουλου.