Νέα γκάφα Καρανίκα: Μπέρδεψε τον Αρκά με τον… Αρακά

Ο Νίκος Καρανίκας, μπέρδεψε σκίτσο του Αρκά με του… Αρακά.

Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη… Η φράση ταιριάζει «γάντι» στην γκάφα στην οποία υπέπεσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, στο Μέγαρο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος  μπέρδεψε σκίτσο του Αρκά με του… Αρακά.

Με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του Παύλου Πολάκη, ο Νίκος Καρανίκας θέλησε να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, θεωρώντας ότι ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, επικροτούσε τον κ. Πολάκη.

Ο κ. Καρανίκας, ανάρτησε στο Twitter ένα σχόλιο που το συνόδευε από το σκίτσο, το οποίο πίστευε ότι ήταν του Αρκά, πλην όμως το σκίτσο που ανήρτησε ήταν του Αρακά.

«Μέχρι και ο Αρκάς ενοχλήθηκε με την διεφθαρμένη ΝΔ. Η δεξιά της παράγκας επανήλθε πολύ γρήγορα. Τα λαμόγια δεν άντεξαν την δίαιτα του Τιμίου αχχαχα» έγραψε ο κ. Καρανίκας.

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την εν λόγω ανάρτηση με τον Νίκο Καρανίκα να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κάνοντας μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία καλούσε τους επικριτές του να απαντήσουν επί της ουσίας.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk