Σαν παραμύθι είναι η ζωή του Μαντί Καμαρά. Από τη Γουινέα μετακόμισε στην Γαλλία και από τη δεύτερη κατηγορία, όπου αγωνίζοταν με την Αζαξιό, ήρθε στην Ελλάδα και παίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ενα «μαγικό» ταξίδι, με τον Αφρικανό μέσο να απολαμβάνει τις στιγμές και να προτρέπει τους θαυμαστές του να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Την Μεγάλη Τρίτη ο Μαντί Καμαρά ανέβασε στα social media φωτογραφίες από διάφορες φάσεις της καριέρας του, από την πρώτη ομάδα που έπαιξε μέχρι τον Ολυμπιακό και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Για να πετύχετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό ξεκινήστε πρέπει πρώτα να το ονειρευτείτε. Στη συνέχεια ξυπνήστε και ολοκληρώστε το όνειρό σας, χωρίς να αποθαρρύνεστε από τίποτα. Από την ΑΣΚ – Σάντοβα – Αζαξιό και από εκεί στον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Ο Καμαρά πήγε στον Ολυμπιακό από την Αζαξιό και μέσα από τη σκληρή δουλειά κατάφερε να κερδίσει μια θέση στη βασική 11άδα των Πειραιωτών και να εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για τον Πέδρο Μαρτίνς.