Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει η Ίντερ επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Λιονέλ Μέσι άφησε ο Μάσιμο Μοράτι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο πρώην ισχυρός άντρας των νερατζούρι μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Rai» τόνισε ότι η ομάδα του Μιλάνου είναι πολύ πιθανό να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Αργεντινό σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Αυτήν την στιγμή ο 32χρονος άσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μπλαουγκράνα για την ανανέωση του συμβολαίου του για την επέκταση της συνεργασίας του και μετά το 2021.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρέχουσα σύμβαση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα υπάρχει ειδικός όρος που επιτρέπει στον Αργεντινό να αποχωρήσει ακόμα και το ερχόμενο καλοκαίρι αν οι επαφές αποδειχτούν άκαρπες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μοράτι:

«Δεν νομίζω ότι είναι απαγορευμένο όνειρο ο Μέσι για την Ίντερ. Ίσως να μην ήταν ούτε πιρν από την ατυχία του κοροναϊού. Βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια για να τον φέρει η ομάδα.

Δεν γνωρίζω αν η τωρινή κατάσταση αλλάζει τα πράγματα, αλλά προβλέπω ότι θα δούμε πολλά περίεργα να συμβαίνουν ως το τέλος του έτους» δήλωσε γεμάτος υποσχέσεις ο Ιταλός παράγοντας.