Η αγάπη του για την Σύρο είναι γνωστή. Ο Γιώργος Πρίντεζης εξάλλου από την στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί και περνάει εκεί την ώρα του λόγω του κοροναϊού.

Ο Υπαρχηγός του Ολυμπιακού όμως έχει αποδείξει ότι είναι από τα παιδιά διαμάντια του χώρου και από τους αθλητές με τεράστιο ήθος.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, δεν γινόταν να ξεχάσει την αγαπημένη του Σύρο. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης δώρισε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου δυο φορητούς αναπνευστήρες VentiLogic Plus τεράστιας αξίας .

Μέσα από ανακοίνωση του το Νοσοκομείο ευχαρίστησε τον Συριανό αθλητή και υπαρχηγό των Ερυθρόλευκων:

Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ευχαριστεί θερμά τους:

1. Γιώργο Πρίντεζη, διεθνή καλαθοσφαιριστή, για τη δωρεά δύο (2) φορητών συσκευών αναπνοής VentiLogic Plus τη Δευτέρα 30.3.2020

2. Ροταριανό Όμιλο Ερμούπολης για τη δωρεά ηλεκτρονικής πινακίδας προβολής ενημερωτικών μηνυμάτων με wi-fi τη Δευτέρα 30.3.2020

3. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την παροχή υγειονομικού υλικού (1.100 ζεύγη γαντιών και 8 λίτρα κρεμοσάπουνο) προς το Νοσοκομείο Σύρου και το Περιφερειακό Ιατρείο Φοίνικα.

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου:

1. Ως εθελοντές https://ethelontes.gov.gr/index.php/forma-ethelonton-gia-tin-antimetopisi/

2. Ως δωρητές και

3. Μένοντας σπίτι!