Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει εξαιτίας του κοροναϊού και να είναι άγνωστο πότε ή αν θα επανεκκινήσει, αλλά οι ομάδες συνεχίζουν να κάνουν το σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά.

Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία αλήθεια είναι πως έχει αρκετά ζητήματα να λύσει ενόψει της καινούριας περιόδου και ένα από αυτά είναι τα τρία συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Πρόκειται για τους Νίκλας Χουλτ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα για Σπορ», ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απολύτως απόφαση για τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον τους.

Ο σουηδός μπακ έχει αξιολογηθεί θετικά μέχρι τώρα για τη συνέπεια που δείχνει, και αν δεν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και μια πιο αξιόπιστη λύση, τότε αναμένεται να παραμείνει και τη νέα χρόνια.

Ο Τσιγκρίνσκι κλείνει τα 34 τον ερχόμενο Νοέμβριο και δεν προορίζεται πλέον ως βασικός, έχοντας πίσω του μεγάλο ιστορικό τραυματισμών επίσης.

Τέλος, ο Κλωναρίδης έχασε ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος της χρονιάς εξαιτίας τραυματισμού, αλλά μόλις τον ξεπέρασε, ο Μάσιμο Καρέρα έδειξε να τον υπολογίζει.

Ωστόσο, στη θέση πίσω από τον σέντερ φορ υπάρχουν πολλές επιλογές, και είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ τελικά.