Άνω κάτω έχει γίνει το πρόγραμμα που είχε καταστρώσει ο Τζον Φαντ Σιπ για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, όπως αναφέρει η LiveSport.

Τα σχέδια του ομοσπονδιακού τεχνικού ανατράπηκαν πλήρως λόγω του κοροναϊού, καθώς οδήγησε σε αναβολή τα φιλικά με Μεξικό και Κόστα Ρίκα που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις ΗΠΑ, καθώς και το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία.

Επόμενες επίσημες υποχρεώσεις για το γαλανόλευκο σύνολο είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει Σλοβενία και Κόσοβο για το Nations League.

Γι’ αυτά τα παιχνίδια ο Φαντ Σιπ θα σχεδιάσει εκ νέου το πλάνο του, ώστε η Εθνική να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ωστόσο, σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της έδρας, αφού αυτήν τη στιγμή μοναδική λύση αποτελεί το ΟΑΚΑ, γήπεδο που δεν επιθυμούν οι διεθνείς.

Το γηπεδικό, πάντως, αφορά την ΕΠΟ, και όπως είναι γνωστό η διοίκηση Γραμμένου ήταν εκείνη που αποφάσισε –κόντρα στη θέληση των παικτών– να φύγει η Εθνική από το Καραϊσκάκη.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, με τη φυγή της διοίκησης Γραμμένου στις εκλογές που έρχονται, το φαληρικό γήπεδο να επιστρέψει στο τραπέζι για τη γαλανόλευκη.