Οι χειρισμοί της Ευρωλίγκας όλο αυτό το διάστημα σχετικά με τον κοροναϊό δείχνουν ερασιτεχνισμό. Για να μην πούμε ότι οι άνθρωποι της διοργάνωσης είναι επικίνδυνοι.

Ο Μάικλ Ρολ, της Αρμάνι Μιλάνο, τοποθετήθηκε για την Ευρωλίγκα, την ζωή στην Ιταλία εν μέσω πανδημίας και ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή απέμενε να γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό και το μετέθεσε στο Βερολίνο.

Ο Ρολ τόνισε στο NBC Sports: «Ο Άνταμ Σίλβερ έκανε εξαιρετική δουλειά στο ΝΒΑ, δρώντας άμεσα. Στην Ευρώπη, οι αποφάσεις καθυστέρησαν. Μετά τα ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Βαλένθια, έπρεπε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο μέρες πριν από τον αγώνα, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Δεν θέλαμε να παίξουμε το ματς σε άλλη χώρα, με την πιθανότητα να μην μπορούμε να επιστρέψουμε στην Ιταλία, αφού δεν ξέραμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Για να μην αναφέρουμε το ρίσκο να κολλήσουμε τον ιό και να μπούμε σε απομόνωση μακριά από τις οικογένειές μας.

Ήταν καταστροφή, η Euroleague ήθελε να παίξουμε στο Βερολίνο. Είχαμε αποφασίσει να ταξιδέψουμε την μέρα του αγώνα κι έτσι, αφού ήρθε η αναβολή, το αποφύγαμε. Κανείς δεν είχε απάντηση για όλο αυτό».