Η εξάπλωση του κοροναϊού σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη έχει προκαλέσει πανικό στους ανθρώπους, με τους πολίτες σε πολλές χώρες του κόσμου να τρέχουν στα σούπερ μάρκετ και να εξαφανίζουν τα είδη πρώτης ανάγκης.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Γηραιά Ηπειρο να είναι πλέον χιλιάδες και τις αρχές να ζητούν από τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του, για να μειωθεί η διασπόρα του Covid-19.

Ο Ελ Αραμπί μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα, δήλωσε έκπληκτος με όσα είδε να συμβαίνουν στην Γαλλία, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει άπαντες να παραμείνουν στα σπίτια τους. «Έμεινα έκπληκτος από κάποιες εικόνες στην Γαλλία. Ήταν συγκεκριμένα πράγματα που είδα τα οποία δεν τα περίμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς για το αν έχει επηρεαστεί η καθημερινότητά του από την εξάπλωση του κοροναϊού τόνισε: «Σίγουρα έχει αλλάξει λόγω της κατάστασης και πρέπει να μένουμε σπίτι».

Τέλος, ρωτήθηκε και για την ομάδα στο ποδόσφαιρο σάλας στην οποία είναι πρόεδρος και απάντησε: «Θέλω να δω την ομάδα μου, εκεί που είμαι πρόεδρος, να ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μία μεγάλη επιθυμία μου».