Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων όλης της ομάδας για κοροναϊό ήταν αρνητικά, ήρθε η σειρά της Νότιγχαμ Φόρεστ να εκδώσει ανακοίνωση.

Ο αγγλικός σύλλογος λοιπόν, μετά τη γνωστοποίηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον ιό, προχώρησε σε δραστικά μέτρα και σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε ποδοσφαιριστές, προσωπικό, αλλά και σε μέλη της διοίκησης και τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προσωπικό, αλλά και η διοίκηση έχουν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τον κοροναϊό και όλα τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά.

Μέσα σε λίγες ώρες από το άκουσμα της είδησης ότι ο ιδιοκτήτης, Ευάγγελος Μαρινάκης, ήταν θετικός στον κοροναϊό, ο σύλλογος έλαβε δραστικά μέτρα για να περάσουν από εξετάσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, το προσωπικό αλλά και οι αξιωματούχοι που ήρθαν σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Ο σύλλογος θα παραμείνει σε στενό διάλογο με τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης αλλά και τις ποδοσφαιρικές Αρχές για να διασφαλίσει ότι λαμβάνονται τα σωστά μέτρα».