Έγραψε ο Πορτογάλος διαιτητής του παιχνιδιού ΑΕΚ-Άρης στο φύλλο αγώνα ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπιασε τον βοηθό του από τα… καρύδια και αμέσως όλοι (όλοι;) αντέδρασαν. Καυτηρίασαν τη χειρονομία του «Τίγρη» και έκαναν λόγο για απαράδεκτη και ανάρμοστη ενέργεια.

Μα είναι δυνατόν να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο; Ναι, γιατί απλά δεν ξέρουν αυτά που ξέρει ο «Τίγρης»… Για αυτό είναι… γατάκια και ο άλλος είναι «Τίγρης», διότι γνωρίζει περισσότερα και τα μαθαίνει πάντα πρώτος. Οι άλλοι απλώς ακολουθούν.

Επειδή όμως ο Βασίλης Δεκάρικος δεν είναι κανά… γατάκι, αλλά top class ρεπόρτερ, θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της χειρονομίας του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μόλις διαβάσετε το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ μου, όλοι θα σπεύσετε να ζητήσετε συγνώμη.

Όπως έχετε ακούσει-δει-διαβάσει, οι χειραψίες πρέπει να αποφεύγονται, ως μέτρο πρόληψης για τη διάδοση του Κορονοϊού. Όμως, εύκολο το έχεις; Πως θα χαιρετήσεις κάποιον που συναντάς, κάποιον που εκτιμάς;

Πως θα τον καλωσορίσεις, σαν σωστός οικοδεσπότης; Ένας Γάλλος γιατρός έχει την απάντηση και τη μοιράστηκε με όλους μέσω ενός βίντεο.

Άπαντες διακρίνατε καθαρά στο βίντεο ότι μία από τις προτεινόμενες χειρονομίες, αντί της χειραψίας, είναι το πιάσιμο από τα… καρύδια. Αυτό ακριβώς έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έχοντας προφανώς παρακολουθήσει το βίντεο πριν απ’ όλους και θέλοντας να τηρήσει όλες τις προφυλάξεις.

Ο Μελισσανίδης επιχείρησε να καλωσορίσει τον Πορτογάλο βοηθό στο ΟΑΚΑ και για αυτό τον έπιασε από τα καρύδια… Αντί, λοιπόν, να επιβραβευτεί για τη μετρημένη και συνετή στάση, στο τέλος θα τον τιμωρήσουν κιόλας.

Άξεστοι, ο «Τίγρης» ξέρει τι κάνει. Εσείς οι «αμόρφωτοι» αγνοείτε ακόμα και τα βασικά και αδυνατείτε να τον καταλάβετε.