Με το στόμα ανοιχτό έμεινε το Καραϊσκάκη στον τραυματισμό του Ζοσέ Σα. Και πραγματικά είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Πορτογάλος τερματοφύλακας από την ακατανόητη ενέργεια του Άντονι Μουνιέ. Τον κλώτσησε στο κεφάλι ο Γάλλος. Τον βρήκε μάλιστα με τις τάπες του παπουτσιού και θα μπορούσε να του έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

Απευθείας κόκκινη κάρτα η συγκεκριμένη παράβαση. Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Τα παιδιά του Μέλο Περέιρα όμως ως γνωστόν όταν βλέπουν τα Ερυθρόλευκα αλλάζουν τους κανονισμούς.

Πρόκληση ότι ο διαιτητής Τσαγκαράκης δεν πήγε στο VAR να δει τη φάση, ενώ κατάλαβε τι έγινε με τον Σα γεμάτο αίματα στο κεφάλι του. Πρόκληση βεβαίως και ότι οι VARίστες δεν τον ενημέρωσαν για το «έγκλημα» του Μουνιέ.

Δυστυχώς όμως ο Ολυμπιακός αυτά τραβά κάθε Κυριακή. Ποιον έχουν στείλει παρατηρητή διαιτησίας στο Φάληρο; Τον κουμπάρο του Τεβεκέλη. Τον Τικάζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Κολλητός του Γραμμένου και κουμπάρος του ανθρώπου που τρέχει τα θέματα διαιτησίας του ΠΑΟΚ. Τι άλλο θέλετε να κουβεντιάσουμε.

Θα τιμωρήσει κανείς τον Τσαγκαράκη; Προφανώς όχι…

Δείτε το βίντεο με τη φάση: