Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε από κοντά τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (1/3, 7 μ.μ.).

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει δώσει ραντεβού μέσα στη σημερινή μέρα με τους Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να συζητήσουν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας τόσο για το άμεσο μέλλον όσο και για την επόμενη σεζόν.

Σημαντικό θέμα της κουβέντας, καθώς προέχει χρονικά, είναι η εκπλήρωση των στόχων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που είχαν τεθεί από την αρχή της χρονιάς.

Οι κίτρινοι θέλουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, προκειμένου να διεκδικήσουν το τρόπαιο, ενώ επιθυμούν παράλληλα να έχουν καλή παρουσία στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Ακόμη, επί τάπητος θα τεθούν και οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών αλλά και του γερμανού τεχνικού, που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο πρώτο κομμάτι, ο Ένινγκ έχει κάνει γνωστές τις εισηγήσεις του και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγμάτευσης με ορισμένους παίκτες, που στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ενταθεί.

Όσον αφορά τον προπονητή, εμφανίστηκε θετικός στην πρώτη κουβέντα για επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη για δυο επιπλέον χρόνια, ωστόσο οι δυο πλευρές πρέπει να τα βρουν σε όλα για να φτάσουν σε τελική συμφωνία.