Παναθηναϊκός : Το άγνωστο ρεκόρ του Καλιτζάκη

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κόκκινες στο Champions League, αλλά στην ίδια κατηγορία υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση!

Ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι και αυτή ήταν η τέταρτη κόκκινη που δέχτηκε στο Champions League. Ο αρχηγός των «μερένχες» είναι… πολυνίκης στην κατηγορία του, αφού ανάλογο στατιστικό έχουν μόνο ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Έντγκαρ Ντάβιντς.

 

Πάντως, ο Ράμος υπερτερεί των άλλων δύο, αφού έχει αποβληθεί τρεις φορές με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ ο Ζλάταν δύο και ο Ντάβιντς μόλις μία φορά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην ίδια κατηγορία υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση: ο Γιάννης Καλιτζάκης! Ο παλαίμαχος στόπερ του Παναθηναϊκού, με το προσωνύμιο «Νίντζα» έχει αποβληθεί τρεις φορές στο Champions League, συνυπολογίζοντας και το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ο Καλιτζάκης ήταν γνωστός για το δυναμισμό του, αλλά αυτό το στατιστικό του δεν ήταν γνωστό…

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk