Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα καθώς ένιωσαν ενόχλησεις σε κοιλιακούς και προσαγωγό, αντίστοιχα. Την αποθεραπεία τους συνέχισαν και οι Κρέσπο και Ζαμπά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, το τελευταίο της κανονικής διάρκειας της Super League 2019-20, ξεκίνησε ουσιαστικά το πρωί της Τετάρτης (26.02) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του ξεκίνησαν τη δουλειά πάνω στο παιχνίδι στα Πηγάδια και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό και να ολοκληρώσουν με τρεις ακόμα βαθμούς την κανονική περίοδο πριν τις μάχες των Play Offs.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26.02) ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις και rondo και συνεχίστηκε με έμφαση στην επιθετική τακτική μέσα από πληθώρα ασκήσεων, ενώ έγινε εξάσκηση και στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας έκαναν προληπτικά ατομικά πρόγραμμα, ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό κι ο δεύτερος στους κοιλιακούς. Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα αποθεραπείας.

Την Πέμπτη (27.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».