Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης Κύπρου – Γαλλίας

Η εν λόγω άσκηση αποτελεί την πρώτη συνεργασία εντός του 2020, στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας σε θέματα Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ) μεταξύ των δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και αεροναυτικών δυνάμεων της Γαλλίας.

Κοινή Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης πραγματοποίησαν την Τρίτη δυνάμεις της κυπριακής εθνοφορυράς και γαλλικές αεροναυτικές δυνάμεις στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Κύπρου, στην οποία συμμετείχε και η γαλλική φρεγάτα «Auvergne».

Η εν λόγω άσκηση αποτελεί την πρώτη συνεργασία εντός του 2020, στο πλαίσιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας σε θέματα Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ) μεταξύ των δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και αεροναυτικών δυνάμεων της Γαλλίας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Προστίθεται ότι η άσκηση με την ονομασία «CYFRA-01/20» έλαβε χώρα εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή συμμετείχαν ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Διοίκησης Αεροπορίας, η Άκατος «ΟΝΗΣΙΛΟΣ» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας Κύπρου, η γαλλική φρεγάτα «Auvergne» και το οργανικό της ελικόπτερο, καθώς και εξειδικευμένοι νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk