Τη στιγμή που όλες οι ομάδες την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα αγωνίζονται για ένα καλύτερο πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα, θέλοντας να καταφέρουν τους στόχους της, η Ξάνθη θα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στα «Πηγάδια» σε ένα παιχνίδι που μοιάζει… φιλικό.

Και που ο νικητής είναι εκ των προτέρων γνωστός, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον αναφέρει ο δικηγόρος της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης του σκανδάλου πολυϊδιοκτησίας, που λαμβάνει χώρα αυτήν την ώρα στο Πειθαρχικό Όργανο της Superleague, ο κύριος Δετσαρίδης, ο οποίος μιλά εκ μέρους της Ξάνθης, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έννομο συμφέρον για την παρέμβαση κατά της ακριτικής ΠΑΕ, διότι πλέον δε συντρέχει πιθανότητα συμμετοχής της Ξάνθης στα πλέι-οφ.

Κάτι που δεν ισχύει φυσικά, αφού η ομάδα του Παράσχου έχει μαθηματικές πιθανότητες με συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.

Προφανώς, ο κύριος Δετσαρίδης θεωρεί πως η ομάδα της Ξάνθης δεν έχει καμία τύχη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ίσως ο άνθρωπος να το λέει επειδή είναι μεγάλη η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων. Μπορεί και όχι…

Η τοποθέτηση του δικηγόρου της Ξάνθης προκάλεσε την εύλογη απορία του κυρίου Καρπετόπουλου, δικηγόρου που εκπροσωπεί τον Ολμπιακό, ο οποίος αναρωτήθηκε:

«Δηλαδή μας λέτε ότι θα χάσετε την τελευταία αγωνιστική;»

Ο κύριος Δετσαρίδης αντέδρασε έντονα: «Κύριε Καρπετόπουλε, αν θέλετε να διατηρήσετε το μεροκάματο, το παντεσπάνι, να το κάνετε αλλού. Οπαδιλίκι όχι σε μένα».

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη και η κυρία Σουλούκου, από πλευράς Ολυμπιακού, λέγοντας προς τον κύριο Δετσαρίδη:

«Οπαδιλίκι όχι σε μένα; Είναι εκφράσεις καθηγητή πανεπιστημίου αυτές;»

Φυσικά, το γιατί οι άνθρωποι της Ξάνθης ομολογούν πως δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα για συμμετοχή της ομάδας τους στα πλέι-οφ είναι κάτι που μονάχα οι ίδιοι μπορούν να απαντήσουν.

Αν και ο κόσμος, πλέον, καταλαβαίνει τα πάντα και μπορεί και εκείνος να δώσει τη δική του –προφανή– απάντηση.