Η Νάπολι υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (25/2) τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των «16» του Champions League, με τον Τζενάρο Γκατούζο να καθιστά εκ προοιμίου σαφές πως θέλει να δει τους «παρτεονοπέι» να αγωνίζονται χωρίς φόβο απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στη βελτίωση που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος της Βαρκελώνης κάτω από τις οδηγίες του Κίκε Σετιέν, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Λιονέλ Μέσι.

«Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη Μπαρτσελόνα. Θέλω μια Νάπολι που δεν θα φοβάται. Θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και στα δύο ματς για να προκριθούμε. Η Μπαρτσελόνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση ξανά.

Με τον Βαλβέρδε ανακτούσαν την κατοχή σε 10 δευτερόλεπτα, αλλά με τον Σετιέν το κάνει στα 6 δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Θέλω μια ζωντανή ομάδα που θα παίξει δυνατά και θα απολαύσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι ανέφερε: «Δεν είναι μόνο ο Μέσι. Είναι σπουδαίος παίκτης, όχι μόνο για όσα έχει κάνει στην καριέρα του, αλλά και για το πώς ζει. Είναι παράδειγμα για τα παιδιά. Κάνει πράγματα που βλέπεις μόνο στα ηλεκτρονικά, που δεν μπορείς να φανταστείς. Βλέπω να κάνει πράγματα που έκανε ο Μαραντόνα».