Δραματικές ώρες στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Πτώση 11% οι μετοχές της Γιουβέντους λόγω κορωνοϊού

Πτώση κατά 11% παρουσίασαν οι μετοχές της Γιουβέντους στο χρηματιστήριο μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ιταλία δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την αθλητική δραστηριότητα στη γειτονική χώρα, με το αντίκτυπο της έξαρσης του θανατηφόρου ιού να γίνεται όλο και πιο έντονο με την πάροδο του χρόνου.

Τελευταίος σύλλογος που βιώνει τις ισχυρές συνέπειες είναι η Γιουβέντους, η οποία είδε τις μετοχές της να καταγράφουν πτώση 11% στο χρηματιστήριο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα. Παράλληλα, οι «μπιανκονέρι» αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο προσωρινά στο μουσείο του συλλόγου, λόγω των προβλεπόμενων μέτρων που έχουν παρθεί για την καταστολή του φαινομένου.

Την ίδια ώρα, ανησυχία επικρατεί και για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στη «Γηραιά Κυρία» και τη Λιόν στο πλαίσιο των «16» του Champions League, με τη γαλλική ομάδα να εκφράζει φόβους αναφορικά με την έξαρση του ιού.

Μάλιστα, οι «Λιονέ» βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την γαλλική πρεσβεία στην Ιταλία, προκειμένου να προβλεφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη μετακίνηση των περίπου 3.000 οπαδών τους στην Ιταλία.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk