Μια εκπληκτική χριστουγεννιάτικη συναυλία για όλους θα δώσει αύριο, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη στις 8 το βράδυ και γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με αφορμή αυτή τη συναυλία, η Σόνια Θεοδωρίδου μίλησε στο http://in.gr:

 

Τι θα παρουσιάσετε στις «Φωνές των Χριστουγέννων»;

Είναι μία επιλογή από τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και από αγαπημένες μελωδίες. Από το Άγια Νύχτα και τον Τζών Λένον, μέχρι το Ω Έλατο και το Αλλελούια! Μία συναυλία για όλην την οικογένεια!

 

Ποιοι θα βρίσκονται μαζί σας στη σκηνή;

Θα έχουμε την χαρά να έχουμε μαζί μας 2 σπουδαίες χορωδίες – Την Χορωδία των Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και την Παγκύπρια Χορωδία Καλλιτεχνών.

Επίσης τον Ιωάννη Λάκη,μαζί με τον Ρουμάνο Τενόρο Ιούλιαν Κόντρουτ Στανέσκου, με την συνοδεία της Ορχήστρας Μόμπιλε, σε Μουσική Διεύθυνση Θεόδωρου Ορφανίδη.

 

Τι σημαίνουν για σας τα Χριστούγεννα;

Αγάπη, Αρμονία και Χαρά. Η στιγμή του χρόνου όπου γινόμαστε λίγο καλύτεροι, δοτικότεροι, λιγότερο εγωιστές…

Η συναυλία γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Ποσό ανάγκη έχουν οι συνάνθρωποι τη βοήθεια μας ειδικά αυτές τις άγιες μέρες;

Η Μουσική οφείλει πάντα να είναι χρηστική και ανθρωποκεντρική. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, τότε η Τέχνη μας λειτουργεί ωσάν μεγεθυντικός φακός του εγώ μας.

Ειδικά αυτές τις Αγιες ημέρες όπου οι συνάνθρωποι μας αισθάνονται περισσότερο μόνοι, ευάλωτοι και μοναχικοί, η Μουσική είναι η καταφυγή και η παρηγοριά όλων μας…

 

 

Η συναυλία γίνεται για το Κέντρο ΑΜΕΑ «Ο ΣΩΤΗΡ».

Φιλική Συμμετοχή – Iulian Codrut Stanescu και Ιωάννης Λάκης.

Εισιτήρια – 20, 15 και 10 Ευρώ.

Προπώληση / Πληροφορίες και Κρατήσεις

https://www.viva.gr/tickets/music/aithousa-teletwn-aristoteleio/sonia-theodwridou-fwnes-xristougennwn/?fbclid=IwAR07o-oDWHhOAkwWy0QD7G1b6b2-CM7rmBiIhT-HjJ5KmC14VYDDePmnTJk
www.viva.gr
Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ – Αριστοτέλους 7
698 1919818