Η σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ παρουσίασε για πρώτη φορά τη συλλογή Fierce στο ενθουσιώδες κοινό.

Το Ζάππειο γέμισε με μόδα!

Στο εμβληματικό περιστύλιο του Ζαππείου, πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο του Athens Exclusive Designers Week, η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας της Υβόννης Μπόσνιακ.

Εικοσιεπτά μοντέλα, τριανταπέντε prêt a porter δημιουργίες, αποκλειστικά για το σόου και η πιο «ασυμβίβαστη» κολεξιόν της σχεδιάστριας έως τώρα, απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα, όσων παρευρέθηκαν στον υποβλητικό χώρο του Ζαππείου.

Εκπληκτικές δημιουργίες από μετάξι και οργάντζα, ένα μοναδικό light show και εκλεκτοί καλεσμένοι, με σημαντικές παρουσίες από το χώρο της μόδας, συνέθεσαν μια ατμοσφαιρική βραδιά.

Οι δηλώσεις της μετά το λαμπερό σόου

Η ίδια η Υβόννη Μπόσνιαλ δήλωσε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι φέτος, για πρώτη φορά ως σχεδιάστρια, στο Athens Exclusive Designers Week και μου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσω μέσα από τα σχέδιά μου, τη δική μου εκδοχή της γυναίκας σήμερα. Μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση, που διεκδικεί και σέβεται τον εαυτό της. Οι τρεις μήνες προετοιμασίας ήταν ένα μοναδικό ταξίδι. Ο κόσμος της ελληνικής μόδας, με αγκάλιασε και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω για όλη αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία.»