Ο Δημήτρης Κουρμπέλης όχι μόνο μονιμοποιείται στις αποστολές της Εθνικής ομάδας, αλλά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζον Φαν’τ Σιπ και δείχνει να καθιερώνεται στην ενδεκάδα.

Ο Σωκράτης Διούδης κλήθηκε πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εξαργυρώνοντας κι εκείνος τις καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό.

Και οι «πράσινοι» βλέπουν και πάλι δικούς τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην Εθνική.

Η συνέχεια, μάλιστα, αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να φορούν το εθνόσημο.

Ο ολλανδός προπονητής ρίχνει… δίχτυα στο «τριφύλλι» και ήδη στον προθάλαμο της ομάδας βρίσκονται ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο δεύτερος έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν και πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Έχει καθιερωθεί πλέον στον Παναθηναϊκό, αγώνα με τον αγώνα εμφανίζεται ακόμα καλύτερος και είναι ένας από τους λόγους που οι «πράσινοι» παρουσιάζουν εξαιρετικό αμυντικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια ώρα ο Μπουζούκης ηγείται της Εθνικής Ελπίδων, αλλά όσο ο καιρός θα περνάει τόσο πιο κοντά θα έρχεται στην Ανδρών.

Ο Φαν’τ Σιπ έχει εξαιρετική άποψη για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει ακόμα και έναν μελλοντικό ηγέτης της Εθνικής ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φαν’τ Σιπ ήδη έχει βάλει στη λίστα του τα δύο συγκεκριμένα ονόματα και δεν αποκλείεται στις επόμενες κλήσεις να τους συμπεριλάβει.