Η στιγμή της επιστροφής του Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους μοιάζει να πλησιάζει αρκετά μετά από τα ρεπορτάζ που έχουν φουντώσει στη Γερμανία.

Η απουσία του «Special One» από τους αγωνιστικούς χώρους φτάνει σιγά σιγά στην ολοκλήρωση ενός έτους, ωστόσο από τότε ο Πορτογάλος δεν δέχτηκε καμία πρόταση προκειμένου να αναλάβει τα ηνία κάποιου συλλόγου.

Η γερμανική «Bild» έρχεται να… ταράξει τα νερά με το ρεπορτάζ της να αναφέρει πως η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μουρίνιο.

Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι απέρριψε προτάσεις συνεργασίας από την Βόλφσμπουργκ και τη Σάλκε, ενώ δοκιμάζει την τύχη του ως σχολιαστής – αναλυτής  στο «Sky Sports».

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Βεστφαλών, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ η «Bild» αναφέρει πως ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα Γερμανικών.

Το πλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι να αναλάβει την Ντόρτμουντ από το καλοκαίρι,την στιγμή που η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν  δείχνει να είναι ικανοποιημένη από την παρουσία του Λουσιέν Φαβρ.