Ο Λίαμ Γκάλαχερ αποκάλυψε ότι έχει θέσει ως στόχο να ηχογραφήσει το τραγούδι τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ “No Time To Die”.

Ο Άγγλος τραγουδιστής -τραγουδοποιός, που έγινε διάσημος ως αρχηγός των Oasis, στη συνέχεια των Beady Eye και σήμερα ακολουθεί σόλο καριέρα, αποκάλυψε ότι ήδη έχει γράψει στίχους για ένα ενδεχόμενο τραγούδι που θα ντύσει μουσικά τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ.

Η 25η ταινία της κινηματογραφικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ ή Πράκτωρ 007 φανταστικό χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε το 1953 από τον Άγγλο συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ, πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2020.

Μιλώντας στον ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό Today FM, ο Λίαμ Γκάλαχερ αστειεύτηκε με τους θανάτους στη νέα ταινία λέγοντας: “Η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ έχει να κάνει πραγματικά με θανάτους”.

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι ενδιαφέρεται να αναλάβει το τραγούδι τίτλων σημειώνοντας: “Αλλά ξέρετε μπορούν να μας κάνουν ένα τηλεφώνημα, γιατί όχι”.

Το “No Time To Die” όπως έχει ανακοινωθεί, θα είναι η τελευταία ταινία στην οποία τον θρυλικό Βρετανό κατάσκοπο, Τζέιμς Μποντ ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Λίαμ Γκάλαχερ είπε ακόμη ότι με την παραγωγό τού James Bond, Μπάρμπαρα Μπρόκολι το 2017 είχαν κάποιες αρχικές συζητήσεις για το τραγούδι της ταινίας.