Την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση της Τρίτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ανεβάζει ρυθμούς και πλέον η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στον τεταρακέφαλο ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε πιο δυνατά στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος περνάει σε πρώτο πλάνο στο μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κι εκεί εστιάζεται η προσοχή όλων με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (22.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και δουλειά στη φυσική κατάσταση, συνεχίστηκε με… μαθήματα τακτικής και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στον τεταρακέφαλο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψε στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό, ενώ και ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε πιο δυνατά στο γυμναστήριο και την πισίνα. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».