Η ήττα από την Κρκα έφερε… αναταράξεις στο στρατόπεδο του Ερυθρού Αστέρα, με τον Μίλαν Τόμιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκηση της σέρβικης ομάδας, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου μίλησε στην ιστοσελίδα «Novosti» για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου, τονίζοντας ότι απέρριψε την παραίτηση του Μίλαν Τόμιτς και ο Σέρβος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η κατάσταση στο κλαμπ είναι σταθερή. Μιλήσαμε με τον Μίλαν και η συνεργασία μας συνεχίζεται. Τα υπόλοιπα αύριο, στη συνέντευξη Τύπου». Με αυτόν τον τρόπο ο Νεμπόισα Τσόβιτς προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως, είναι φανερό ότι ο Μίλαν Τόμιτς δεν πατάει καλά στα πόδια του και είναι… υπ’ ατμόν.

Μετά την τρίτη σερί ήττα των «ερυθρόλευκων» σε πρωτάθλημα και Euroleague ο Τόμιτς υπέβαλε την παραίτησή του σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση, δεν έγινε δεκτή. Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, εάν ο Ερυθρός Αστεράς ηττηθεί και από την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της Πέμπτης, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας..