Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ μάλιστα, έχουν μια «αδελφική σχέση» καθώς στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» η Γούιδερσπουν υποδύεται την μικρή, κακομαθημένη αδελφή της Άνιστον.

Μετά από πολλά χρόνια οι αδελφές «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» αναβίωσαν μια από τις πιο διάσημες και χαρακτηριστικές τους σκηνές στα «Φιλαράκια».

Οι δυο διάσημες  ηθοποιοί,  μίλησαν στο Access Hollywood για το νέο τους τηλεοπτικό πρότζεκτ «The Morning Show», όπου κάποια στιγμή ρωτήθηκαν αν θυμούνται καθόλου την εμπειρία τους από «Τα Φιλαράκια».

View this post on Instagram

Na segunda-feira, 28 de outubro, Jennifer Aniston e Reese Witherspoon estarão no Good Morning America.

A post shared by Jennifer Aniston Brasil (@jenniferanistonbrasil) on

Βλέποντας μια φωτογραφία των «Ρέιτσελ» και «Τζιλ» να κάθονται στον γνωστό καναπέ του γνωστού καφέ «Central Perk», η Τζένιφερ Άνιστον σχολίασε:

«Εδώ είναι που λες την ατάκα την οποία λατρεύω τόσο πολύ». Τότε η Ρις Γουίδερσπουν προτείνει να κάνουν μια σύντομη αναπαράσταση της σκηνής, ρωτώντας την Άνιστον: «Θυμάσαι την ατάκα σου;».

Η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο δυσκολεύεται να θυμηθεί, οπότε η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να της ψιθυρίζει την ατάκα στο αυτί.

«Εγώ λέω, «Δεν μπορείς να έχει τον Ρος!»», λέει η Άνιστον, με την Γουίδερσπουν να απαντά:

«Δεν μπορώ να τον έχω; Δεν μπορώ; Το μόνο που δεν μπορώ να έχω είναι γαλακτοκομικά!».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

View this post on Instagram

One of the best parts of working with Jen is reliving my favorite lines from #FRIENDS! ? #theGreenSisters

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on