Στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, όπου μίλησε για την καινούρια για αυτόν εμπειρία ως μέλος του Κοινοβουλίου και για τα προβλήματα στα εργασιακά και συγκεκριμένα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, αλλά και για τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά.

«Ό,τι προφυλάσσει τα ιδιωτικά στοιχεία των εργαζομένων επαφίεται στην κρίση ή του υπουργού ή του υφυπουργού ή του Γενικού Γραμματέα ή του εργοδότη και είναι πάρα πολύ «φλου». Δηλαδή δεν προστατεύει καθόλου τα προσωπικά δεδομένα», υποστήριξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Άσκησε κριτική τόσο στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τη στάση που κράτησε όσον αφορά τα εργασιακά, όσο και στον νυν πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο νέος και φέρελπις πρωθυπουργός μας έχει καταφέρει να επισκιάσει τον προηγούμενο στο θέμα των εργασιακών», δήλωσε χαρακτηριστικά και εκτίμησε πως «το μέλλον των εργαζομένων προδιαγράφεται δυσοίωνο». Αναφέρθηκε ακόμα στην πρωτόγνωρη γι’ αυτόν εμπειρία ως μέλος κόμματος και του Κοινοβουλίου και εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για το επίπεδο των υπαλλήλων της Βουλής, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν βουλευτές άλλων και αντίπαλων κομμάτων.

Ο καινούριος του λοιπόν ρόλος του φαίνεται άκρως συναρπαστικός και αναζωογονητικός. Περιέγραψε ακόμα το τι επικρατεί μέσα στη Βουλή τόσο κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων όσο και έξω από αυτές. Χαρακτήρισε τη Βουλή «θέατρο του παραλόγου», ακριβώς γιατί «παριστάνουμε ότι μαζευόμαστε και συζητάμε, αλλά η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που ψηφίζει τελικά. Συν αυτοίς η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη και παίρνεται από τις Βρυξέλλες».

Τέλος μίλησε και την ταινία του Κ. Γαβρά, «Ενήλικες στο δωμάτιο», η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώνοντας πως δεν επιτρέπεται να την δουν μέχρι την επίσημε πρεμιέρα, ωστόσο ανυπομονεί και περιμένει με μεγάλη αγωνία.