Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/8) ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Αθηναϊδα Νέγκα.

Ο κ. Μάινας στο πλατό του One Talk, μίλησε για τους σύγχρονους καλλιτέχνες και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τη δημοσιότητα και την προβολή τους στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως το κοινό μπορεί να κουραστεί εύκολα αν βλέπει συνεχώς τα ίδια πρόσωπα, με τους καλλιτέχνες να κινδυνεύουν να γίνουν «μαϊντανοί», σημειώνοντας δε πως στις συνεντεύξεις που παραχωρούν οι καλλιτέχνες αποκαλύπτουν μόνο ένα κομμάτι της αλήθειας και ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.

Μιλώντας για το θέατρο στην Ελλάδα ο κ. Μάινας υποστήριξε ότι οι θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ απατώντας στο κατά πόσο θεωρεί ποιοτικό τον Μάρκο Σεφερλή, δήλωσε πως είναι ποιοτικός μέχρι το σημείο που αρχίζει να χυδαιολογεί.

Συζητώντας με την Αθηναϊδα Νέγκα, ο κ. Μάινας υποστήριξε ακόμα ότι στην Ελλάδα, λείπουν τα λεφτά και όχι το ταλέντο σε ό,τι έχει να κάνει τη δημιουργία ποιοτικών παραγωγών, ενώ αναφερόμενος στους νέους ηθοποιούς, εκτίμησε πως είναι περισσότερο απογοητευμένοι, καθώς σήμερα δεν έχουν πολλές ευκαιρίες σε σχέση με το παρελθόν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Μάινας σημείωσε πως πίσω από τις ταμπέλες που μπορεί κανείς πολύ εύκολα να κρυφτεί, πρέπει να αποδείξει στην πράξη ποιος είναι, υπογραμμίζοντας πως τα διαχωριστικά σύνορα των πολιτικών πεποιθήσεων γίνονται ολοένα και πιο θολά.

Τέλος ο Στέλιος Μάινας, μίλησε για την νέα του δουλειά, το έπος της Οδύσσειας που ανεβαίνει από τις 19 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ολύμπια σε σκηνοθεσία και χορογραφία Σοφίας Σπυράτου και διασκευή κειμένου από τον Στρατή Πασχάλη. Στο ρόλο του Ομήρου θα βρίσκεται ο Στέλιος Μάινας ενώ τον Οδυσσέα θα ερμηνεύσει, ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Πηγή: onetv.gr