• Αναζήτηση
 • Μπριζίτ – Μαρέβα: Η «άβολη» χειραψία και η… εξήγηση

  Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο υπήρξε και μια άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια της χειραψίας τους

  Συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν είχε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Παρίσι.

  Ο έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος έφτασε στα Ηλύσια Πεδία, συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, και οι δύο τους έτυχαν θερμής υποδοχής από το ζεύγος Μακρόν.

  Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο υπήρξε και μια άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια της χειραψίας τους.

  Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας πλησίασε την κ. Μητσοτάκη και της έδωσε το αριστερό της χέρι αντί για το δεξί, όπως είθισται. Τότε, υπήρξε μία στιγμή αμηχανίας, η οποία όμως ξεπεράστηκε πολύ γρήγορα.

  Και ο λόγος είναι πιο απλός. Η Μπριζίτ Μακρόν προ ημερών είχε έναν μικροτραυματισμό στον ώμο, με γαλλικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως έπεσε ενώ ήταν σε ένα σκάφος.

  Για ένα διάστημα, η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας είχε τοποθετημένο το χέρι της σε νάρθηκα και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν έχει επανέλθει πλήρως, με αποτέλεσμα η ίδια να μην το κουράζει.

  Δείτε επίσης
  ΒημαTV
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk