Στην Ελλάδα μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή διάθεση, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όμως, ήδη, προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και τις διακοπές των εορτών, με το Χόλιγουντ να έχει ήδη ξεκινήσει να δημοσιοποιεί τρέιλερ από τις ταινίες, που ετοιμάζει να παρουσιάσει στις γιορτές.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το διαφημιστικό βίντεο για την ταινία «Τα τελευταία Χριστούγεννα» (Last Christmas), μία ρομαντική κομεντί, σε σκηνοθεσία του Πολ Φέιγκ και με πρωταγωνιστές την Εμίλια Κλαρκ και τον Χένρυ Γκόλντινγκ.

Στην ταινία,  η Εμίλια Κλαρκ υποδύεται μία κυνική Λονδρέζα, την Κέιτ, η οποία εργάζεται σαν ξωτικό σε κατάστημα με χριστουγεννιάτικα. Η Κέιτ συναντάει τον Τομ, που υποδύεται ο Χένρυ Γκόλντινγκ, και είναι αυτός που θα τη βοηθήσει να βρει ξανά το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Έμα Τόμσον, η οποία υπογράφει το σενάριο της ταινίας μαζί με την Μπραϊόνι Κίμμινγκς, παίζει στην ταινία τη μητέρα της Εμίλια Κλαρκ , ενώ οι Μισέλ Γιο και Πάτι ΛουΠόν συμπληρώνουν το καστ της ταινίας.

Η νέα ταινία της Εμίλια Κλαρκ «Τα τελευταία Χριστούγεννα» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου.

 

Το σάουντρακ της ταινίας, αλλά και πολλά τραγούδια που θα ακουστούν σ’ αυτήν είναι του Τζορτζ Μάικλ, επίσης θα παρουσιαστεί ανέκδοτο υλικό του τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016.

Ο Φέιγκ δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι η ταινία είναι εμπνευσμένη από τον Τζορτζ Μάικλ και η Τόμσον άρχισε να γράφει το σενάριο όταν ο ποπ σταρ ήταν ακόμα ζωντανός.

«Στην ταινία έχουμε μία ολόκληρη ιστορία που αναφέρεται σε ένα καταφύγιο αστέγων και [συμβουλευτήκαμε] πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς για άστεγους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το αποδίδουμε σωστά», δήλωσε ο Φέιγκ.

«Λυπούμαστε πολύ που δεν είναι εδώ για να είναι μέρος αυτού. Αλλά ήξερε ότι θα γίνονταν και αυτό με χαροποιεί. Αισθανόμαστε σαν να είναι εδώ μαζί μας», είπε για τον Τζορτζ Μάικλ ο σκηνοθέτης.