Εμφανώς εκνευρισμένη πήρε το λόγο στη βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Προηγήθηκε οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Απευθυνόμενοι προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα η κ. Γεννηματά είπε: «Θα σας παρακαλέσω να μην επιτρέψετε στο εξής να μετατραπεί ο διάλογος εδώ σε ριάλιτι».

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Θα σας παρακαλέσω επειδή σας ψηφίσαμε με μεγάλη πλειοψηφία και είστε πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, να μην επιτρέψετε στο εξής να μετατραπεί ο διάλογος εδώ σε ριάλιτι, και μπορείτε να το περιφρουρήσετε. Το ζήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κι επιτέλους έχει εμπεδώσει ο ελληνικός λαός και η αίθουσα αυτή το πού σπούδασαν και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τι έχουν κάνει οι οικογένειές τους, την ιστορική τους διαδρομή. Αρκετά. Τα προβλήματα του ελληνικού λαού είναι πάρα πολύ μεγάλα και ο ρόλος μας εδώ από όποια θέση μας έχει κατατάξει είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.