Αποκάλυψη One Channel: Επικοινωνία Μητσοτάκη – Γεννηματά για το άσυλο

Επικοινωνία μεταξύ της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και του πρωθυπουργού με πρωτοβουλία της πρώτης για το νομοσχέδιο που αφορά το ακαδημαϊκό άσυλο. Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του One Channel η κυβέρνηση

Επικοινωνία μεταξύ της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωτοβουλία της πρώτης για το νομοσχέδιο που αφορά το ακαδημαϊκό άσυλο, υπήρξε, σύμφωνα με τον Δημήτρη Χόνδρο, αποκάλυψη που επιβεβαιώνει μάλιστα η κυβέρνηση.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδα «Το Βήμα», μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του One Channel, τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρώτη και τη δεύτερη διάταξη του νομοσχεδίου για το άσυλο και πρόσθεσε ως «εάν υπάρξει αναδιατύπωση από την κυβέρνηση, θα ψηφίσει και την τρίτη».

Επιπλέον, ο κ. Χόνδρος επεσήμανε πως η ψηφοφορία για το άσυλο είναι ένα τεστ για το εάν δύναται να υπάρξουν περαιτέρω συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής και σε επόμενα νομοσχέδια, όπως αυτό που αφορά τον εκλογικό νόμο.

Τέλος, είπε πως δεν είναι γνωστό ακόμα εάν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις από την κεντρική γραμμή του ΚΙΝΑΛ.

Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση

Σε πλήρη επιβεβαίωση της επικοινωνίας  μεταξύ της κ. Γεννηματά και του κ. Μητσοτάκη προχώρησε η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για να ακούσει την άποψη του κόμματός της για το νομοσχέδιο που αφορά το ακαδημαϊκό άσυλο.

Στο ερώτημα εάν το κόμμα της αντιπολίτευσης θα ψηφίσει το νομοθέτημα, η απάντηση ήταν «η συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk