Την οικογένειά του  σε πρώτο πλάνο έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βράδυ της Κυριακής όπου και η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές 2019.

Συγκεκριμένα, ο νέος πρωθυπουργός ευχαρίστησε χτες εις διπλούν την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, όσο και τα τρία του παιδιά που τον στήριξαν κατά την δύσκολη προεκλογική περίοδο αλλά και όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα η οικογένεια Μητσοτάκη έφτασε μαζί στο Προεδρικό Μέγαρο. Τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκονταν περήφανα δίπλα στον πατέρα τους και νέο πρωθυπουργό, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της στον φωτογραφικό φακό.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο  Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός αγκάλιασε σφιχτά και τα 4 μέλη της οικογένειας, δείχνοντας πόσο δεμένοι είναι όλοι.

Βέβαια μπορεί να μην βλέπουμε συχνά την οικογένεια Μητσοτάκη μαζί σε δημόσια εμφάνιση, αλλά η οικογένεια συχνά ποζάρει μαζί σε φωτογραφίες στο Ιnstagram.

Ποια είναι η οικογένεια Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1997, ενώ λίγες μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σοφία.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 22χρονη Σοφία, τον 21χρονο Κωνσταντίνο και τη 16χρονη Δάφνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γνωρίστηκε πριν από περίπου 20 χρόνια στο Χάρβαρντ όπου και οι δυο έκαναν μεταπτυχιακό.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, με ρίζες από τη Χίο και τη Βαρσοβία.

View this post on Instagram

Δώρο γιορτής από την ανερχόμενη pastry chef Δάφνη!❣️

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Σήμερα, η σύζυγος του νέου πρωθυπουργού είναι και επιχειρηματίας, καθώς μαζί με μία φίλη της έχουν ιδρύσει την ελληνική εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ  Zeus + Dione.

Ο αρχηγός της ΝΔ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του και την Μαρέβα στο Instagram, ειδικά όταν είναι όλοι μαζί στην Ελλάδα.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά Δαφνού! Σαγαπάμε!❤️ Έκλεισες ήδη τα 16!❤️

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Αυτό άλλωστε δεν είναι εύκολο, καθώς  ο Κωνσταντίνος σπουδάζει στο εξωτερικό, ενώ η Σοφία ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές της σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

Βέβαια παρά τις υποχρεώσεις και τις σπουδές στο εξωτερικό, η οικογένεια ήταν ενωμένη κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ συχνά τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη τον ακολουθούσαν στην περιοδεία του.