Πλατύ κάλεσμα στο λαό του Πειραιά να προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή απηύθυνε ο κυρίαρχος σε σταυρούς προτίμησης στις δημοτικές εκλογές Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μιλώντας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πασαλιμάνι για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μώραλη, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα ενότητας στους πολίτες του Πειραιά για την επόμενη ημέρα και, αφού τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη στήριξη που παρείχαν στο συνδυασμό και στο πρόσωπο του ιδίου όλο αυτό το διάστημα, υπό τις επευφημίες πλήθους κόσμου τούς κάλεσε να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για να στηρίξουν την προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον στον Πειραιά.

«Ο,τι και να έχετε ψηφίσει την περασμένη Κυριακή εμείς είμαστε για όλους του Πειραιώτες. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί. Υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος δυνατός και σας θέλουμε όλους κοντά μας» είπε καταχειροκροτούμενος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από σχεδόν 45 ημέρες ένας ωραίος και έντιμος αγώνας τελειώνει όμορφα. Να ξέρετε ότι και τις δύο ημέρες αυτές που μένουν σας θέλουμε κοντά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης, σημειώνοντας πως «χρειαζόμαστε όλους σας να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια την Κυριακή. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη».

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού «δεν υπάρχουν φαβορί, τα φαβορί τα κάνετε εσείς. Να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για το μέλλον του Πειραιά. Ο,τι και να έχετε ψηφίσει την περασμένη Κυριακή εμείς είμαστε για όλους του Πειραιώτες» είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, και με τους παρευρισκόμενους να τον επευφημούν, ο κ. Μαρινάκης κατέληξε λέγοντας πως «δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί. Υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος δυνατός και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Όλες αυτές τις ημέρες, η αγκαλιά σας, το χαμόγελό σας μας δίνουν δύναμη να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την όμορφη πόλη μας».

Πηγή: onetv.gr