• Αναζήτηση
 • Θερμή υποδοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά

  Ενδεικτικό της αγάπης προς τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού είναι το γεγονός πως πλήθος κόσμου έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο κάτοικοι του δήμου Πειραιά τον χειροκρότησαν θερμά και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία

  Στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος για δεύτερη θητεία δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Βαγγέλης Μαρινάκης.

  Ο κ. Μαρινάκης προσήλθε στο εκλογικό κέντρο το μεσημέρι της Κυριακής και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να ψηφίσει, προκαλώντας ευχάριστη εντύπωση στους παρευρισκόμενους.

  Μάλιστα, ο ίδιος είχε σύντομες συνομιλίες με ψηφοφόρους, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν τη στήριξή τους και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του κ. Μαρινάκη για το πλούσιο έργο του στον δήμο.

  Ενδεικτικό της αγάπης προς τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού είναι το γεγονός πως πλήθος κόσμου έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο κάτοικοι του δήμου Πειραιά τον χειροκρότησαν θερμά και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk