Δίπλα δίπλα βρέθηκαν στην εκδήλωση του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιάννη Κουλιζάκου, ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή», Βαγγέλης Μαρινάκης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολύ κόσμου, στον ωραίο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Κουλιζάκος στα Βοτσαλάκια

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος κατά τη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι δεν τον πείραξε όσα είπε ο Παύλος Πολάκης και άλλα στελέχη της κυβέρνησης για τον ίδιον, αλλά τον ενόχλησε που ο Αλέξης Τσίπρας τον αποκάλεσε «γλάστρα».

Τον λόγο έλαβε τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και σχολίασε : «Στέλιο, είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που κάνεις, άνθρωποι σαν εσένα αξίζει να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρώπη και εμείς θα είμαστε δίπλα σου».

Ο κ, Μαρινάκης, ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστες τις χυδαίες επιθέσεις που δέχτηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κυμπουρόπουλος, σημειώνοντας με νόημα: «Να μην σε απασχολεί ο χαρακτηρισμός του Πρωθυπουργού γιατί Πολάκης = Τσίπρας και Τσίπρας = Πολάκης, να κλείνεις τα αυτιά σε όλα εναντίον σου ο Πρωθυπουργός», με τον το πολυπληθές ακροατήριο να καταχειροκροτεί και να επιβραβεύει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Πειραιά Νκητή», Ανδριάνα Ζαρακέλη, ενώ το παρών έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με την ΝΔ Γιάννης Μελάς, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σταυρούλα Αντωνάκου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή» Νόνη Δούνια, ο πρώην πρόεδρος της της ΝΟΔΕ της ΝΔ Β’ Πειραιά Μιχάλης Λιβανός και η γενική γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη.