Αναβάλλει ο Παππάς τις διαδικασίες του διαγωνισμού για τους διευθυντές στο υπουργείο του

Το υπουργείο απάντησε στο in.gr όμως επί της ουσίας δεν διέψευσε τίποτε. Αντιθέτως ανέβαλε για μετά τις εκλογές τις διαδικασίες

Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας «in.gr», ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής, εξέδωσε μια απάντηση που το site δημοσίευσε εδώ.

Από την απάντηση του κ. Φλωρεντή είναι προφανές ότι ενώ από τη μια το δημοσίευμα χαρακτηρίζεται «ψευδές» και «ανυπόστατο», δεν διατυπώνεται καμία επί της ουσίας διάψευση.

Αντιθέτως, επισημαίνεται ότι οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του διαγωνισμού αναβάλλονται για το διάστημα μετά την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

Πηγές από τις οποίες προήλθαν οι καταγγελίες για τις απόπειρες παρέμβασης στον διαγωνισμό εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη. Το in.gr κατέγραψε τις καταγγελίες που έχουν γίνει και που αφορούν ακριβώς τις παρατυπίες στη διαδικασία. Με την απόφαση του υπουργείου να αναβάλει τις διαδικασίες (κάτι που δεν προτίθεται να κάνει π.χ. στην επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης) δείχνει ότι ενοχλήθηκε γιατί αποκαλύφθηκαν οι μεθοδεύσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk