Ακόμα 23 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στα Πετράλωνα, σε μία συνάντηση, την 6η κατά σειρά.

«Βρισκόμαστε στο δρόμο, σε κάθε γειτονιά, από την πρώτη μέρα. Έτσι θα πάμε, συνέχεια. Η γειτονιά είναι το γραφείο μου! Και τώρα και μετά τις εκλογές. Όλοι κατεβαίνουμε για την Αθήνα. Όλοι κατεβαίνουμε γιατί αυτή η πόλη είναι η ζωή μας. Για αυτό και όλο και περισσότεροι Αθηναίοι αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας. Είμαστε η έκπληξη των εκλογών» ανέφερε ο κ. Γερουλάνος, συμπληρώνοντας: «Και τώρα πάμε για την ανατροπή».

Μεταξύ των νέων υποψηφίων είναι η κόρη του Δημήτρη Μπέη, Ρωξάνη Μπέη, ο νυν δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Δραγούμης, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, πρώην αντινομάρχης Αθηνών και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ο Παναγιώτης Κορδονούρης, πρόεδρος της Ένωσης Κωφών Ελλάδος, η Ρεβέκκα Μπατμάνογλου, χημικός που εργάζεται ως διευθύντρια στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γιάννης Βήκας, σύμβουλος επικοινωνίας και εκπρόσωπος του ΛΟΑΤΚΙ Δικτύου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ελλάδα, η Χριστίνα Μανωλοπούλου, δικηγόρος, η Άρτεμις Σκουμπουρδή, ξεναγός, αθηναιογράφος, ο Παναγής Κύρτσης, αρχιτέκτονας κ.α.