Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συνάντηση με πολίτες όπου εξήγησε τους 5 στόχους που θέτει για την Αθήνα και αναφέρθηκε στις τρεις πρώτες δεσμεύσεις του για να ζωντανέψει ξανά η πρωτεύουσα.

Έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους της Αθήνας εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, με πρώτο σταθμό τον Νέο Κόσμο.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει σχεδόν 50 δράσεις στις γειτονιές της πόλης, τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καταγράφοντας πόρτα πόρτα τις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε γειτονιάς, ο Παύλος Γερουλάνος συνεχίζει την καμπάνια του στις αθηναϊκές συνοικίες με μία ακόμη μορφή διαλόγου.

Στην πρώτη «Συνάντηση Αθηναίων», ο Παύλος Γερουλάνος εξήγησε τους πέντε στόχους που θέτει για την Αθήνα και αναφέρθηκε στις τρεις πρώτες δεσμεύσεις του για να ζωντανέψει ξανά η πόλη.

Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

«Οι 5 στόχοι μας για την Αθήνα έχουν προκύψει από τη δουλειά και τη ματιά όχι μόνο τη δική μας αλλά όλων των Αθηναίων που συναντάμε κάθε μέρα στους δρόμους της πόλης. Μαζί συνδιαμορφώνουμε τις προτεραιότητές μας για να πάμε την πόλη μας μπροστά. Η εμπειρία των κατοίκων της Αθήνας μας καλεί:

1. Να αντιστρέψουμε την εικόνα εγκατάλειψης για να φύγει ο φόβος από τις γειτονιές μας

2. Να είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον δήμο

3. Να μπορούμε, να έχουμε δηλαδή τα εργαλεία και τους πόρους, να δημιουργούμε

4. Να νοιώθουμε τον δήμο κοντά μας, σε κάθε ηλικία, σε κάθε μας προσπάθεια

5. Να συμμετέχουμε, να συνδιαμορφώνουμε, να χτίζουμε μαζί το μέλλον μας».

Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, «για κάθε έναν από αυτούς τους στόχους, έχουμε αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις ώστε να τους κάνουμε πράξη».

«Θα κάνω πάντα το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε την πόλη μας. Αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να πάψουμε να παλεύουμε μόνοι. Πρέπει να παλέψουμε μαζί» συμπλήρωσε.