Την υποψηφιότητα του στο δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Παύλος Γερουλάνος.

«Ξεκινήσαμε από εδώ, από την Κυψέλη και θα διανύσουμε τους επόμενους μήνες κάθε γωνιά της Αθήνας, γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουν καταγραφεί πολλές φορές, αυτό που ψάχνουμε είναι ποιες λύσεις υπάρχουν μες στις γειτονιές, ποιες λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας, για να δώσουμε στην Αθήνα μια νέα πνοή» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος και πρόσθεσε: «Διεκδικώ να χτίσουμε μαζί το Δήμο των Αθηναίων. Μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη η οποία παίρνει τον πλούτο που υπάρχει ανάμεσά μας και τον κάνει ενέργεια για να αλλάξουν τα πράγματα». .

Σε ότι αφορά τη στήριξη της υποψηφιότητας του ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι «στήριξη περιμένουμε πρωτίστως από τους πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστό από ποιον πολιτικό χώρο προέρχομαι αλλά όποιο κόμμα ή συλλογικός φορέας συμφωνεί με αυτά που λέμε είναι ευπρόσδεκτος να στηρίξει την προσπάθειά μας»

Σε κάθε περίπτωση αν και μένει να πραγματοποιηθεί η θεσμική διαδικασία επιλογής την ερχόμενη εβδομάδα θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι η υποψηφιότητα του κ. Γερουλάνου θα στηριχθεί από το Κίνημα Αλλαγής.

Ενδεικτική του καλού κλίματος που υπάρχει στη Χαριλάου Τρικούπη για τον κ. Γερουλάνο είναι η δήλωση του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη. «Το Κίνημα Αλλαγής θα πάρει τις δικές του αποφάσεις με βάση τις διαδικασίες που έχει ορίσει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κ. Γερουλάνος αποτελεί πολύ θετική υποψηφιότητα»