Γερουλάνος : Αισιοδοξία για την στήριξη από ΚΙΝΑΛ της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας

Από την Κυψέλη ξεκινά την καμπάνια του ο Παύλος Γερουλάνος

Αισιοδοξία για την στήριξη από ΚΙΝΑΛ της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο της Αθήνας εξέφρασε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Στήριξη περιμένουμε πρωτίστως από τους πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστό από ποιον πολιτικό χώρο προέρχομαι αλλά όποιο κόμμα ή συλλογικός φορέας συμφωνεί με αυτά που λέμε είναι ευπρόσδεκτος να στηρίξει την προσπάθειά μας» τόνισε σε ότι αφορά τη στήριξη της υποψηφιότητάς του

Σε κάθε περίπτωση αν και μένει να πραγματοποιηθεί η θεσμική διαδικασία επιλογής την ερχόμενη εβδομάδα θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι η υποψηφιότητα του κ. Γερουλάνου θα στηριχθεί από το Κίνημα Αλλαγής.

Ενδεικτική του καλού κλίματος που υπάρχει στη Χαριλάου Τρικούπη για τον κ. Γερουλάνο είναι η δήλωση του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη. «Το Κίνημα Αλλαγής θα πάρει τις δικές του αποφάσεις με βάση τις διαδικασίες που έχει ορίσει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κ. Γερουλάνος αποτελεί πολύ θετική υποψηφιότητα».

Από την Κυψέλη ξεκινά την καμπάνια

«Ξεκινήσαμε από εδώ, από την Κυψέλη και θα διανύσουμε τους επόμενους μήνες κάθε γωνιά της Αθήνας, γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουν καταγραφεί πολλές φορές, αυτό που ψάχνουμε είναι ποιες λύσεις υπάρχουν μες στις γειτονιές, ποιες λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας, για να δώσουμε στην Αθήνα μια νέα πνοή» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος και πρόσθεσε: «Διεκδικώ να χτίσουμε μαζί το Δήμο των Αθηναίων. Μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη η οποία παίρνει τον πλούτο που υπάρχει ανάμεσά μας και τον κάνει ενέργεια για να αλλάξουν τα πράγματα» .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk