• Αναζήτηση
 • Ποτάμι: Οι μεταγραφές βουλευτών έχουν δημιουργήσει ένα Κοινοβούλιο «κουρελού»

  Αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Επιμένει ο κ. Μητσοτάκης να υπερασπίζεται τις μεταγραφές εν ενέργεια βουλευτών σε άλλα κόμματα!» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη, με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

  «Μπορεί το 80% των Ελλήνων να θεωρεί αντιδημοκρατική αυτή την πρακτική, ο αρχηγός της ΝΔ όμως λέει ότι μπορεί ένας βουλευτής να αλλάζει έδρανο στη Βουλή, αρκεί να καταλήγει στο δικό του κόμμα!», τονίζει η κ. Μπακογιάννη για να προσθέσει: «Η έκπληξή μας είναι διπλή, γιατί στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης κατηγορεί για πολιτική εξαγορά τους βουλευτές που προσχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία του κ. Τσίπρα».

  Η κ. Μπακογιάννη εκτιμά ότι «η πρακτική του κ. Μητσοτάκη, της κ. Γεννηματά και του κ. Τσίπρα να μεταγράφουν εν ενεργεία βουλευτές έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου».

  «Και έχει δημιουργήσει όχι μόνο μια κυβέρνηση «κουρελού» αλλά και ένα Κοινοβούλιο «κουρελού»», καταλήγει η Κατερίνα Μπακογιάννη.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk