Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ειδικεύεται στην παρασκευή 100% ελληνικών επίπλων γραφείου και κουζίνας και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προτάσεων για την επίπλωση του σπιτιού και του γραφείου σας. Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων και η μέγιστη ικανή προσαρμογή της στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της. Οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας του σήμερα δεν εμποδίζουν την εταιρεία Θεοδωρίδης από το να έχει όραμα και να συνεχίζει την παραγωγή των επίπλων της, δίχως να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

Ιδέες για την επίπλωση της τέλειας κουζίνας

Από την ίδρυσή της ακόμα, η εταιρεία Θεοδωρίδης δραστηριοποιείται επιτυχώς στην παραγωγή επίπλων κουζίνας. Οι καλαίσθητες συνθέσεις κουζινών μας χωρίζονται σε κλασικές και μοντέρνες και είναι ικανές να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά, που εγγυώνται την υψηλή αντοχή και τη μακροζωία των επίπλων.

Όλα τα έπιπλα κουζίνας της εταιρείας Θεοδωρίδη παράγονται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και υπό συνθήκες αυστηρού ελέγχου. Ταυτόχρονα, κάθε προϊόν του καταλόγου μας μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγέθη και χρώματα της επιλογής σας, ώστε να ταιριάζει αρμονικά με την επίπλωση του υπόλοιπου σπιτιού σας και να συμβαδίζει με το προσωπικό σας γούστο.

Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε την ιδανική κουζίνα για εσάς, τόσο ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις λειτουργικότητας και εργονομίας μιάς κουζίνας, όσο και για να αναβαθμίζουν τον χώρο σας, προσφέροντάς του μια αίσθηση ζεστασιάς και ατμοσφαιρικότητας.

Μοντέρνες κουζίνες

Στην εταιρεία Θεοδωρίδης φροντίζουμε να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις ώστε να κατασκευάσετε μια αισθητικά άρτια και πλήρως λειτουργική μοντέρνα κουζίνα, με όλες τις μίνιμαλ λεπτομέρειες και την εργονομική σχεδίαση που αυτή συνεπάγεται. Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης και προσαρμοζόμενοι στις δικές σας μοναδικές ανάγκες, παράγουμε μοντέρνα έπιπλα κουζίνας ικανά να αναβαθμίσουν το χώρο σας τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κλασικές κουζίνες

Αν η κομψότητα και η διαχρονικότητα είναι στοιχεία που θέλετε να χαρακτηρίζουν και τη δική σας κουζίνα, τότε οι κλασικές συνθέσεις κουζίνας της εταιρείας Θεοδωρίδη είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Συνδυάζοντας αρμονικά τον ρομαντισμό, την κομψότητα και την πρακτικότητα που απαιτεί κάθε σύγχρονη κουζίνα, διαθέτουμε μια πληθώρα επιλογών και σχεδιαστικών λύσεων, ικανών να κάνουν το όραμά σας για την απόκτηση μιας κλασικής κουζίνας πραγματικότητα.

Προτάσεις για την επίπλωση του γραφείου σας

Στην εταιρεία Θεοδωρίδης φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έπιπλα τόσο πρακτικά όσο και υψηλής διακοσμητικής αξίας, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του χώρου. Παράλληλα, εγγυόμαστε για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας συνδυάζοντας τη με συμφέρουσες τιμές.

Σε ό,τι αφορά τα έπιπλα γραφείου μας, καλύπτουμε τόσο τις ανάγκες μιας ιδιωτικής επιχείρησης, ενός μεγάλου δημόσιου οργανισμού, εταιρικών γραφείων και καταστημάτων όσο και τις προσωπικές σας ανάγκες για τον εργασιακό σας χώρο, είτε αυτό είναι ένα επαγγελματικό γραφείο είτε πρόκειται για τη βιβλιοθήκη του σπιτιού σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικά μόνο από τα έπιπλα γραφείου που διαθέτουμε:

Γραφεία

Τα επαγγελματικά και διευθυντικά μας γραφεία χαρακτηρίζονται από εργονομία, design, ενώ ταυτόχρονα εμπνέουν κύρος, δυναμισμό και επαγγελματισμό. Είναι σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούν τις πρακτικές ανάγκες ενός διευθυντικού στελέχους και να του προσφέρουν την απαραίτητη άνεση, ώστε να πραγματοποιεί αμέριμνος τις εργασίες του.

Καρέκλες Γραφείου – Καθιστικά

Οι επαγγελματικές καρέκλες γραφείου της εταιρείας Θεοδωρίδη χαρακτηρίζονται από ποικιλία σε σχέδια, υλικά και χρώματα, γεγονός που τις καθιστά ικανές να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, ανάγκη και σωματότυπο. Όλα τα καθίσματα είναι εξαιρετικά ανατομικά και ορθοπεδικά, ενώ διαθέτουν όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς ρύθμισης, ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε σώματος και να εγγυόνται τη σωστή στάση του κατά τις ώρες τις εργασίας.

Βιβλιοθήκες – Συρταριέρες

Οι βιβλιοθήκες τις εταιρείας Θεοδωρίδη είναι ικανές να αποτελέσουν μια επιπλέον διακοσμητική πινελιά που θα ολοκληρώσει τη διαρρύθμιση του επαγγελματικού σας χώρου. Ταυτόχρονα, οι βιβλιοθήκες μας είναι εξαιρετικά λειτουργικές, καθώς διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος ραφιών, συρταριών και ντουλαπιών, ικανών να χωρέσουν όλα τα σημαντικά έγγραφα, αρχεία και βιβλία που διαθέτετε.

Άλλα έπιπλα γραφείου

Πέραν όλων των παραπάνω επίπλων, στην εταιρεία Θεοδωρίδης θα βρείτε έπιπλα για τους χώρους υποδοχής της εταιρείας σας, διαχωριστικά εσωτερικών χώρων και έπιπλα για χώρους συνεδριάσεων, όλα ικανά να προσφέρουν τόσο μια ολοκληρωμένη εικόνα στην επιχείρησή σας όσο και να ικανοποιήσουν τις πρακτικές ανάγκες σας.

Λύσεις για το Μπάνιο του σπιτιού

Πέραν όσων αναφέρθηκαν πιο πάνω, από την έκθεση της εταιρείας Θεοδωρίδης μπορείτε να προμηθευτείτε έπιπλα για να εξοπλήσετε κατάλληλα το μπάνιο του σπιτιού σας, σύφμωνα πάντα με τις ανάγκες του χώρου σας και την προσωπική σας αισθητική. Η επένδυση των επίπλων μπάνιου με κορυφαία υλικά, ικανά να ανταπεξέλθουν στις υψηλές θερμοκρασίες και την υρασία, θα αναδείξει τον χώρο του μπάνιου σας, καθιστώντας τον τόπο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Επιλέξτε ανάμεσα στις μεγάλες ποικιλίες κλασικών και μοντέρνων επίπλων, δίνοντας στο μπάνιο σας την επίπλωση που του αξίζει.

Σκέψεις για τις ντουλάπες του υπνοδωματίου

Ακόμα μια προσφορά της εταιρείας Θεοδωρίδη είναι οι εξαιρετικά λειτουργικές και αισθητικά άρτιες ντουλάπες υπνοδωματίου. Ανοιγόμενες ή συρόμενες, με καθρέφτη ή χωρίς, οι ντουλάπες είναι το σημαντικότερο έπιπλο του υπνοδωματίου σας, μετά το κρεβάτι, και στην εταιρεία μας λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτό τους το ρόλο. Εδώ θα βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό διαρρύθμισης και στιλ, ώστε να εξοπλίσετε το υπνοδωμάτιό σας με ντουλάπες άριστης ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Επενδύουμε σε τεχνολογίες αιχμής

Στην εταιρεία Θεοδωρίδης φροντίζουμε ώστε να είμαστε πάντοτε ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, ώστε να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητα όλων των επίπλων που προσφέρουμε. Τα πιστοποιημένα υλικά με τα οποία κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας είναι υψηλών προδιαγραφών, με υψηλές αντοχές και ικανά να ανταπεξέρχονται στις συνθήκες για τις οποίες είναι κατασκευασμένα (υψηλές θερμοκρασίες για την κουζίνα, υψηλή υγρασία για το μπάνιο κ.λ.π.). Προπάντων, στοχεύουμε στο να συμβαδίζουμε με τις σύγχρονες τεχνολογίες και εγγυόμαστε για τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και τη μακροζωία των επίπλων μας.

Τα ιδανικά και οι αξίες μας

Καινοτομία

Φροντίζουμε πάντα να επενδύουμε σε καινοτόμα έπιπλα και σε σύγχρονες σχεδιαστικές τεχνικές, διατηρώντας στο ύψιστο επίπεδο την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων μας.

Λειτουργικότητα

Πέραν της διακοσμητικής και σχεδιαστικής τους αξίας, ο βασικός λόγος ύπαρξης των επίπλων είναι η πρακτικότητα και η εργονομία, ώστε να καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη του κάθε χώρου.

Αξιοπιστία

Τόσο το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις μας όσο και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των επίπλων μας είναι πλήρως πιστοποιημένα και ακολουθούν πιστά τις διεθνείς απαιτήσεις αναγνωρισμένων οργανισμών επιπλοποιίας

Σεβασμός

Φροντίζουμε να δείχνουμε με κάθε τρόπο τον σεβασμό προς τους πιστούς πελάτες μας, βάζοντας πάντα σε πρώτη θέση τις τις επιθυμίες τους και προσαρμόζοντας τα έπιπλά μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Επισκευθείτε τις εγκαταστάσεις μας

Έκθεση και μονάδα παραγωγής

Η μονάδα παραγωγής των επίπλων μας όπως επίσης και ο εκθεσιακός μας χώρος (έκτασης 2.500m2) λειτουργούν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην περιοχή Γιαλού στα Σπάτα (Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη).

Το ωράριο λειτουργίας του εκθεσιακού μας χώρου στα Σπάτα:

  • Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 – 17:00
  • Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 – 20:00
  • Σάββατο: 09:00 – 15:00

Ιστοσελίδες:

Έπιπλα γραφείου theodoridi.com
Έπιπλα κουζίνας theodoridi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας παρέχουμε κάθε δυνατή πληροφόρηση για ό,τι σας ενδιαφέρει:

  • Τηλέφωνα επικοινωνίας

2106634555 / 2106032088 / 2106635660

  • Διεύθυνση Έκθεσης και Παραγωγής

Αγίου Δημητρίου 10

Χριστούπολη, Σπάτα

Τ.Κ. 19004