Νέα Ζηλανδία: Ο «Turkofagos» και τα μηνύματα μίσους στο όπλο του μακελάρη

Oι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλούν φρίκη

Τη στιγμή που ο πλανήτης παρακολουθεί σοκαρισμένος τις εξελίξεις από το μακελειό της Νέας Ζηλανδίας που στοίχισε τη ζωή σε 49 ανθρώπους οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου προκαλούν φρίκη.

Και σαν να μην ήταν αρκετά αποκρουστικές οι πληροφορίες που είχαμε, οι φωτογραφίες ενός από  όπλα των μακελάρηδων που κάνει το γύρο του κόσμου, αποκαλύπτει μια ακόμα πιο σκοτεινή αλήθεια.

Πέραν της λέξης «Turkofagos», δηλαδή αυτός που «τρώει» τους Τούρκους ο δράστης είχε γεμίσει το όπλο του με ονόματα των «ειδώλων» του, καθώς και αναφορές στις νίκες του Ευρωχριστιανισμού εναντίον Μουσουλμάνων, Τούρκων και Οθωμανών.

Γράμματα και αριθμοί σε Λατινικά, Κυριλλικά, αλλά και Γεωργιανά αλφάβητα, λέξεις και ημερομηνίες που σχετίζονται με τόπους, ανθρώπους και μάχες που συνδέονται με βίαιη σύγκρουση καθ ‘όλη την ιστορία μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων είναι μόνο λίγα από αυτά που περιλαμβάνονται πάνω στο πολυβόλο.

Η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah «αποκρυπτογράφησε» τους «κωδικούς» που ήταν γραμμένοι επάνω στο όπλο. Τα αποτελέσματα προκαλούν ρίγη…

Πηγή εικόνας: dailysabah.com

Δείτε τα φρικιαστικά γραπτά:

Τουρκοφάγος (Turk-eater ή αυτός που «τρώει» Τούρκους):Ψευδώνυμο του Νικήτα Σταματελόπουλου, γνωστού ως Νικηταράς, ο οποίος ήταν έλληνας οπλαρχηγός, ενώ αποτέλεσε και ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

14 Λέξεις (ή 14/88): Ένα σύνθημα που προέρχεται από ένα απόσπασμα της αυτοβιογραφίας του Αδόλφου Χίτλερ και αποτελεί ένα πλέον δημοφιλές ρητό που χρησιμοποιείται από ακροδεξιούς, το οποίο είναι πιο γνωστό ως: «Πρέπει να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και ένα μέλλον για τα λευκά παιδιά».

«Εδώ είναι το μεταναστευτικό σας πακέτο!»: Αναφορά στο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση που υπογράφηκε από τον ΟΗΕ τον περασμένο Δεκέμβριο.

John Hunyadi: Ούγγρος στρατηγός και κυβερνήτης της Τρανσυλβανίας. Κατάφερε να νικήσει τις οθωμανικές δυνάμεις και το 1441 και πάλι το 1442, αναστέλλοντας την επέλασή τους στην Κεντρική Ευρώπη.

732 Βattle of Τours: Η μάχη του Πουατιέ (732) ή μάχη της Τουρ (όπως είναι επίσης γνωστή) ήταν μια μάχη μεταξύ των ενωμένων δυνάμεων των Φράγκων και των Βουργουνδών υπό την ηγεσία του Κάρολου Μαρτέλου ενάντια στους Άραβες υπό τον Αμπντούλ Ραχμάν Ιμπίν Αλ Γκαφίκι που ήδη είχαν προωθηθεί και καταλάβει την Ισπανία. Η μάχη έληξε με νίκη των πρώτων. Η μάχη αυτή αποτελεί ορόσημο για την ευρωπαϊκή μεσαιωνική ιστορία, καθώς αυτή έκρινε την αποσόβηση του κινδύνου από την αραβική εξάπλωση στην Δυτική Ευρώπη

Lepanto 1571: Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου (ιταλ. Battaglia di Lepanto) είναι μια από τις σημαντικότερες ναυμαχίες στην παγκόσμια ιστορία. Αποτελεί, δε, ακόμη και ιστορικό σταθμό στη ναυτική τακτική, καθώς και στη ναυπηγική. Η μάχη αυτή σήμανε ουσιαστικά το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Μεσόγειο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk