• Αναζήτηση
 • Σολδάνο: Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, θέλω να βοηθήσω

  Ο αργεντινός επιθετικός μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην «ερυθρόλευκη» πραγματικότητα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Φράνκο Σολδάνο στον αγώνα με την Ξάνθη πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με ένα ζεστό χειροκρότημα.

  Ο αργεντινός επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα των Πειραιωτών, ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποδοχή και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα. Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην «ερυθρόλευκη» πραγματικότητα.

  Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ευχαριστήθηκα το ντεμπούτο μου. Ήταν μία διαφορετική βραδιά και ξεχωριστό ντεμπούτο για μένα κυρίως γιατί δεν έπαιξα στην συνηθισμένη μου θέση. Έχω δουλέψει δύο εβδομάδες καλά με την ομάδα. Σίγουρα θέλω τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή. Θέλω να βοηθήσω».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk