• Αναζήτηση
 • ΑΕΚ: Διευκρινίσεις Μπακάκη για ανάρτηση που… σήκωσε συζήτηση

  Ο Μιχάλης Μπακάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είχε στόχο κάποιον

  Αμέσως μετά το 5-0 της ΑΕΚ επί του Κισσαμικού στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος και την τρίτη σερί νίκη της Ενωσης όλα έδειχναν ήρεμα εντός ΑΕΚ.

  Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης προέκυψε μια μικρή αναστάτωση. Ο Μιχάλης Μπακάκης«ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram την εξής φράσης «Μας κρίνατε για σήμερα ή πήρατε ρεπό;». Αρκετοί αναρωτήθηκαν το πως και το γιατί αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ έσπευσε να… σβήσει την φωτιά τονίζοντας ότι δεν σημαίνει κάτι και το ανέβασε με χιούμορ.

  Εν συνεχεία ανέβασε και κάτι ακόμη αναφέροντας ότι δεν είχε… στόχο κάποιον: «Είδα αυτή την φωτογραφία κάπου, μου άρεσε και την έβαλα. Δεν πήγαινε κάπου. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε προβλήματα από το πουθενά».

  Έτσι, αργότερα με νέα διευκρίνηση του υποστηρίζει ο ίδιος ο Μιχάλης Μπακάκης ότι «Κανέναν δεν ήθελα να θίξω, ούτε είχα καμία σκοπιμότητα. Ξέρω σε ποια ομάδα βρίσκομαι και αλίμονο αν έχω πρόβλημα με την οποία κριτική δεχόμαστε».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk